Menü Bezárás

Az Élet Akadémia

Köszöntöm Önöket az Élet Akadémia oldalán!

Deák Andrea vagyok, a képzés megálmodója.

Közel húsz éve foglalkozom felső- és középvezetők kiválasztásával, ez alatt a hosszú idő alatt pedig egy erős tapasztalat körvonalazódott bennem: a hozzám forduló 35-40 év közötti munkavállalók jelentős része “nincs a helyén” – nem a habitusához, készségeihez, lehetőségeihez, vágyaihoz leginkább illeszkedő szakmában dolgozik. Innen jött az ötletem, hogy milyen jó volna a pályaválasztási folyamatba valahol korábban, még időben belenyúlni és segíteni a fiatalokat, újrakezdőket megtalálni a saját útjukat.

Az Élet Akadémia azok számára nyitotta meg kapuit, akik még keresik a saját Útjukat, a hivatásukat. Akik nem tudják, merre vagy nem tudják, hogyan léphetnének, hogy sikeres, megelégedett, a munkájukat szerető, ugyanakkor megbecsült és biztos anyagi háttérrel rendelkező emberek lehessenek. Segítünk felfedezni a rejtett potenciált, és hogy hogyan lehet álmokból valóságot csiholni: nem álmodozással, hanem konkrét lépésekkel, munkával.
Képzésünk attól egyedi, hogy az egyénből, az adott résztvevő személyiségéből, habitusából, vágyaiból, adottságaiból, lehetőségeiből indul ki.

Örömmel tapasztaljuk, hogy végzőseink a képzés után magabiztosabban, tudatosabban, célirányosabban, harmonikusabban és egészségesebben folytatják az életüket. Nekünk ez éppen elég. Hisszük, hogy a boldogság nem másoktól, hanem csakis magunktól függ, és nekünk kell tenni ennek eléréséért. Ha pedig tudjuk, miként érjük el…nos, akkor ideje belevágni.
Az Élet Akadémia azt tudja, amit egyetlen középiskolában vagy egyetemen sem oktatnak: az Életre készít fel.

Üdvözlettel,
Deák Andrea

Munkatársaink

Lelkes szakemberek vagyunk az élet több területéről. Célunk nem egy „sima” oktató centrum felépítése, nem tömegképzésben gondolkozunk. Inkább kisebb körnek szeretnénk segíteni, de nekik eredményesen.

Előnyünk a többoldalúság, mindannyian kipróbáltuk magunkat a versenyszférában is, és ma is sikeresen működünk. Ettől nem is akarunk elszakadni, mert akkor a valóságtól is elszakadnánk, és nem lenne meg a kapcsolat, az átjárhatóság a tréningek és a valós élet között.

Bóta Tímea

Önismeret

Deák Andrea

Munka világa

Szabó Vanda

Önismeret, stresszkezelés