Menü Bezárás

Ha nem a csoportos képzés az, ami érdekel, hanem szeretnél egyéni útmutatást, arra is van lehetőség. A moduljaink közül lehet egyet-egyet választani, lehetőség van ezeket kombinálni, személyre szabni. Mi az utóbbit ajánljuk.

Az egyéni útmutatás általában 3-5 alkalmat ölel fel. Minimum 3 ülést jelent és az egyedi igények, felmerülő kérések, kérdések alapján bővíthető, akár a folyamat közben is.

További részletekkel kapcsolatban keress minket!

Az egyéni tréning során felmerülő témák

Önismeret

Milyen személyiségtípussal rendelkezek, milyen erősségeim vannak, milyen emberekkel tudok jól együtt dolgozni, milyen élethelyzetek hasznosak számomra?

Hogyan ismerem fel a különböző személyiségtípusú embereket, hogyan tudom őket kezelni, és hogyan tudom magamat megértetni velük?

Munka világa

Hogyan kell önéletrajzot, motivációs levelet írni, hogyan kell felkészülni egy telefonos, személyes, skype interjúra? Milyen tévhitek vannak az álláskereséssel kapcsolatban, mi az, amire muszáj és mi az, amire jó, ha figyelek?

Hol szeretném magamat látni 30 évesen, mire van szükség ennek eléréséhez, milyen iskolára, szakmai tapasztalatra, egyéb képzésre és trainingre van hozzá szükségem?

Milyen szakma illik leginkább az én igényeimhez, mire van kereslet a munkaerőpiacon, hogyan tudom az igényeimet és a személyiségemet leginkább összhangba hozni?

Stresszkezelés

Hogyan ismerjem fel és kezeljem hatékonyan a feszült helyzeteket és ezáltal hogyan lehet eredményesebb a teljesítményem?

Hogyan lehetek kiegyensúlyozottabb?

Milyen egyéni stresszkezelési módjok és technikák állnak a rendelkezésemre?

Kommunikáció

Hogyan kommunikálok én, miért kommunikálok így, milyen előnyeim-hátrányaim származnak ebből, mit jelent ez a különböző társas kapcsolatokban?

Hogyan tudok a hétköznapi különböző nehéz szituációkban hatásosan érdeket érvényesíteni, hogyan tudom a rólam kialakult véleményt megváltoztatni?

Hogyan tudok a másikra figyelni, miközben önmagamat is kifejem, az értő figyelmet hogyan lehet gyakorolni?

Pénzügy

Mit jelent a pénzügyi tervezés, miért éri meg ez nekem, hogyan működik ez a gyakorlatban, hogyan tudok árcédulát tenni az álmaim mellé?

Hogyan lesz nyugdíjam, ki fog rólam gondoskodni öreg koromra, mit kell tennem már ma, hogy biztosítani tudjam a jövőmet?