Köszöntelek az Élet Akadémia oldalán!

Biztos vagy benne, ki vagy, mit akarsz és ez mennyit ér ma?

Biztos vagy benne, hogy a számodra ideális szakma az, amiben gondolkozol?

Tudod, mikor sikeres a kommunikációd ?

Tisztában vagy a rendszeres kiadásaiddal és a bevételeiddel? Bevételeid elegendőek lesznek álmaid megvalósításához?

Tudod, mit kell beleírni és mit nem szabad beleírni egy önéletrajzba? Hogyan kell viselkedni egy személyes vagy egy skype interjún? Hogyan néz ki egy szervezet, egy osztály, a pozíciók mögött mi a napi feladat?

És nem utolsósorban, tudod, hogy legyen energiád a fentiek megvalósítására?

Segítünk, olvass tovább!

Az Élet Akadémiát olyasvalaki álmodta meg, aki évtizedek óta multinacionális vállalatok számára keres vezetőket. Aki ismeri a munkaerőpiac minden kis szegletét. Ezt a képzést pedig azért találta ki, mert azt látta, sokan nem boldogok az általuk választott szakmában. A gond az, hogy bár 35 év felett is lehet szakmát váltani, de nagyon nehéz. Ezért fontos, hogy Te már idejében megtaláld a hivatásodat!

Deák Andrea és szakértő csapata azért dolgozik, hogy Ti, fiatalok, időben megtaláljátok a saját utatokat. Azt a hivatást, ami napi szintű örömet, kihívást nyújt számotokra, ami illik Hozzátok, amiben sikeresek lehettek, amiből megéltek. Az Élet Akadémia egy pályaválasztást segítő tréning, valójában azonban sokkal többet kaptok ennél.

A képzés öt tréningnapból és egy 6. összefoglaló napból áll. Mindegyik más-más témakör köré szerveződik. Az első az önismeret, ezt követi a kommunikáció, majd a pénzügyek, a munka világa, végül, de nem utolsó sorban az egészséges életmód modul.

Igen, ez így komplex és így komplett.

Egy biztos: úgy mentek haza, hogy tudni fogjátok merre, miért arra és mikorra értek oda. Ezt jelenleg semmilyen más képzés nem nyújtja hazánkban!

Nézzetek bele az alábbi videókba. Hozzátok hasonló korú fiatalok mondják el saját élményeiket a nálunk töltött időről.Ha kérdésetek van, kérdezzetek! (eszter.somogyi@eletakademia.com vagy +36306600106)