Menü Bezárás

andrea.deak@greensearch.hu

+36 20 936 4183

Facebook

Magamról

Több, mint 15 éves embereket interjúztatok. Tanulság? „Céltalan vitorlásnak még a szél sem kedvez” De kimerjük-e mondani a céljainkat, tudjuk-e mire vagyunk képesek, merünk-e változtatni? Hiszem, hogy ebben lehet és kell is segíteni azokat a fiatalokat, akik a következő években a munkaerőpiacra lépnek.

Kezdjük el időben és ne 40 évesen fogjuk a fejünket, de jó lett volna…
De van még egy tanulság, amit megtapasztaltam a saját életemből is: legyenek céljaink, legyen erőnk végigmenni az odavezető úton, és ha valamit nagyon akarunk, akkor nem lehet megúszni a verejtéket… De túl komolyan se vegyük magunkat. Mindig van esély a változtatásra és többször is szükség van rá az életben, csak legyünk nyitottak, befogadóak.

Szakmai tapasztalat

Szakmai életutam első hét évét egy német pénzügyi tanácsadó cégnél töltöttem. Hét év után rá kellett jönnöm, hogy a számok világa fontos, de nekem az emberek, a kommunikáció az utam. 1997 óta HR területen dolgozom személyzeti tanácsadóként, mellette többször vezettem kisebb nagyobb csapatot, voltam és vagyok cégvezető. Szerencsém volt a szakmát az egyik piacvezető cégnél elsajátítani, így már 16 éve fókuszomban a vezetői illetve a speciális szakemberek kiválasztása van.

Tanulmányok

  • Vitéz János Tanárképző, újságíró szak
  • International Business School, MBA – HR modul
  • Budapesti Corvinus Egyetem, gazdaság-diplomácia