Menü Bezárás

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][image_with_animation image_url=”1861″ animation=”Fade In” img_link_target=”_self” delay=”5″]

  Név*

  Email cím*

  Telefonszám*

  Képzés választás*

  Miért szeretnél jelentkezni a tréningre?

  [/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

  A Nyelvparádé ideje alatt ha jelentkezel, 15% kedvezményt kapsz a képzés árából!

  Az Élet Akadémia tréningen való részvételhez a mellékelt jelentkezési lapot kell kitölteni.

  Azoknak ajánljuk a képzést, akik tudatosan szeretnék tervezni a jövőjüket, megismerni önmagukat, eddig rejtve maradt készségeiket és képességeiket, amelyeket kamatoztatva sikeresek és boldogok lehetnek életükben. Azoknak szól ez a tréningsorozat, akik hatékonyan szeretnének kommunikálni, mely során figyelnek másokra, környezetükre, miközben céltudatosak maradnak. Akik nem szeretnének a stressz hatásai miatt szenvedni, hanem szeretnék megtanulni oldani és megelőzni a stresszt. Szól azoknak a fiataloknak, akik szeretnék pénzügyeiket megfelelően kezelni, megismerni a pénzzel való gazdálkodásban rejlő lehetőségeket, hogy a pénz egy eszköz lehessen a számukra a céljaik elérése érdekében. És azoknak is, akik szeretnének sikeresek lenni egy-egy munkakeresés során, illetve akik meg akarják tanulni, hogy mit is jelent egészségesen táplálkozni, és élni.

  Mi lelkes szakemberek vagyunk az élet több területéről, HR, pénzügy, kommunikáció, táplálkozás, pszichológia. Célunk nem egy „sima” oktató centrum felépítése, nem tömegképzésben gondolkozunk. Inkább kisebb körnek szeretnénk segíteni, de nekik eredményesen.

  Előnyünk a többoldalúság, mindannyian kipróbáltuk magunkat a versenyszférában is, és ma is sikeresen működünk. Ettől nem is akarunk elszakadni, mert akkor a valóságtól is elszakadnánk, és nem lenne meg a kapcsolat, az átjárhatóság a tréningek és valós élet között.

  Képzés indul: 2014. október 4, október 18.

  Fontos, hogy szükséges megadni a neved, email címed, életkorod, telefonszámod amin el lehet érni.

  Ár: 36.000 Ft/modul

  Modulok száma: 5+1

  Fizetés banki átutalással történik a következő számlaszámra:

  Bank: Raiffeisen Bank
  Számlaszám: 12011416-01359395-00100002

  A teljes összeg egyidejű kifizetése esetén 5% kedvezményt biztosítunk a tanfolyam árából.

  Ösztöndíj lehetőség az Élet Akadémiánál!

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]