info@eletakademia.com

+36 30 6600 106

facebook.com/EletAkademia

Magamról

Hiszek a változásban és abban, hogy mindannyian alakíthatjuk sorsunkat, ha van hozzá belső erőnk, ha itt az ideje. Tanulunk egymástól, akár mennyi évesek vagyunk, mert tükröt tartunk egymásnak a viselkedésünkkel, lényünkkel.
Életünk folyamán soha nincs késő észrevenni magunkban valami újat és váltani, kipróbálni, tapasztalni. Hiszem azt, hogy mindannyiunknak vannak különlegesen jó képességei – valamiben. Ahogyan ezeket felfedezzük és élni kezdjük magunkban, úgy lesz könnyedebb az életünk.

Szakmai tapasztalat

Közgazdászként indultam a pályámon és hamar rájöttem, én sokkal inkább emberekkel szeretek és tudok foglalkozni. 10 éve tartok készségfejlesztő tréningeket felnőtt csoportoknak kommunikáció – konfliktuskezelés – együttműködés – személyes hatékonyságunk témájában. 6 évig dolgoztam egy nagyvállalat belső trénereként, később kis- és középvállalatokban, vállalkozásokban dolgozókkal. Coachként egyéni segítséget nyújtok a hozzám érkezőknek.

A tréningeken viselkedéseinket figyeljük meg csoportos és játékos módon és ötleteket adunk – kapunk a változásra. Ha változtatunk mindennapi szokásainkon, szóhasználatunkon, gondolkodásunkon, a változás megjelenik az életünkben, közérzetünkben is.

Tanulmányok

Közgazdász – Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem

Képzések

Tréner: Art of Progress Fejlesztési Központ

Coach: Lemma Rendszer Coaching (Wiesner Edit)

Pszichodráma asszisztens: Magyar Pszichodráma Egyesület (Kökény Veronika és Daubner Eszter)