Menü Bezárás

[vc_row type=”in_container” bg_position=”left top” bg_repeat=”no-repeat” text_color=”dark” text_align=”left” class=”max750px”][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Ha esetleg a jelentkező úgy érzi, nem szeretne a komplex programon részt venni, lehetőség van az egyes modulok külön elvégzésére is.

Mindegyik modulunk ugyanolyan magas minőséget képvisel, profi előadók tartják, akik a szakma krémjét képezik.

A szombati képzési napokon kötetlen kerekasztal formában dolgozzuk fel az aktuális témákat.

Az alább felsorolt modulok közül lehet csupán egyet-egyet választani, de igény szerint lehetőség van egyszerre több modulon is részt venni. Mivel a témák egyébként egymásra is épülnek, ezért ha többet is választunk, érdemes kronológiai sorrendben haladni a nagyobb hatás elérése érdekében.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” bg_position=”left top” bg_repeat=”no-repeat” text_color=”dark” text_align=”left” bottom_padding=”50″][vc_column width=”1/1″][divider line_type=”Full Width Line” custom_height=”35″][vc_column_text]

A különböző témák során a következő kérdésekre

alkotunk közösen válaszokat:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][image_with_animation image_url=”3395″ alignment=”center” animation=”Fade In” img_link_target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Önismeret

 • Milyen személyiségtípussal rendelkezek, milyen erősségeim vannak, milyen emberekkel tudok jól együtt dolgozni, milyen élethelyzetek hasznosak számomra?

 • Hogyan ismerem fel a különböző személyiségtípusú embereket, hogyan tudom őket kezelni, és hogyan tudom magamat megértetni velük?

 • Miért viselkednek egyes emberek néha teljesen irracionálisan, miért nem vagyok képes bizonyos embereket megérteni, vagy miért nem tudnak engem ők megérteni?

Bővebb ismertető[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][image_with_animation image_url=”3393″ alignment=”center” animation=”Fade In” img_link_target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Kommunikáció

 • Hogyan kommunikálok én, miért kommunikálok így, milyen előnyeim-hátrányaim származnak ebből, mit jelent ez a különböző társas kapcsolatokban?

 • Hogyan tudok a hétköznapi különböző nehéz szituációkban hatásosan érdeket érvényesíteni, hogyan tudom a rólam kialakult véleményt megváltoztatni?

 • Hogyan tudok a másikra figyelni, miközben önmagamat is kifejem, az értő figyelmet hogyan lehet gyakorolni?

Bővebb ismertető[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][image_with_animation image_url=”3396″ alignment=”center” animation=”Fade In” img_link_target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Pénzügy

 • Mit jelentenek az életünkben előforduló pénzügyi kifejezések, mi rejlik a reklámok mögött, hogyan is működik a hitelezés, milyen legendák és téves információk keringenek a mindennapokban, hogyan lehet egyszerűen kiigazodni a bonyolult pénzügyi hírekben?

 • Mit jelent a pénzügyi tervezés, miért éri meg ez nekem, hogyan működik ez a gyakorlatban, hogyan tudok árcédulát tenni az álmaim mellé?

 • Hogyan lesz nyugdíjam, ki fog rólam gondoskodni öreg koromra, mit kell tennem már ma, hogy biztosítani tudjam a jövőmet?

Bővebb ismertető[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][image_with_animation image_url=”3394″ alignment=”center” animation=”Fade In” img_link_target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Munka világa

 • Hogyan kell önéletrajzot, motivációs levelet írni, hogyan kell felkészülni egy telefonos, személyes, skype interjúra? Milyen tévhitek vannak az álláskereséssel kapcsolatban, mi az, amire muszáj és mi az, amire jó, ha figyelek?

 • Hol szeretném magamat látni 10-15 év múlva, mire van szükség ennek eléréséhez, milyen iskolára, szakmai tapasztalatra, egyéb képzésre és trainingre van hozzá szükségem?

 • Milyen szakma illik leginkább az én igényeimhez, mire van kereslet a munkaerőpiacon, hogyan tudom az igényeimet és a személyiségemet leginkább összhangba hozni?

Bővebb ismertető[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][image_with_animation image_url=”3392″ alignment=”center” animation=”Fade In” img_link_target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Életmód

 • Mi az egészség szerepe az életemben, mi a különbség a káros-semleges-egészséges ételek között, hogyan hat a mozgás, illetve a hiányának milyen szerepe van az életünkben?

 • Milyen függőséget okozó élelmiszerek vannak, ezeket hogyan lehet hatásosan kezelni, milyen betegségeket tudok megelőzni helyes táplálkozással?

 • Hogy tudok tudatosan, de hétköznapban is megvalósíthatóan egészségesen táplálkozni, hogyan tudom a saját igényeimnek megtalálni a legmegfelelőbb ételeket?

Bővebb ismertető[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text el_class=”jelentkezz”]

Jelentkezz most!

Jelentkezem[/vc_column_text][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]