Menü Bezárás

[vc_row type=”in_container” bg_position=”left top” bg_repeat=”no-repeat” text_color=”dark” text_align=”left” class=”max750px”][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Azoknak a felnőttek ajánljuk, akik a tanulmányaikat már befejezték, vagy esetleg most gondolkodnak egy új szakma elsajátításán. Azoknak, akik úgy érzik, nincsenek a helyükön, ki nem használt adottságaik és kapacitásaik vannak, esetleg azon gondolkoznak, érdemes-e a hobbijukkal komolyabban foglalkozni, akik csak biztosak szeretnének lenni az irányban, hogy jól választottak-e, akik szeretnék jobban megismerni önmagukat és az őket körülvevő világot, akik hajlandóak tenni az álmaik megvalósulásáért, akik megpróbálnak kilépni a komfortzónájukból, és akik tudatosabban szeretnének élni – nekik való az Élet Akadémia.

Magyarországon teljesen egyedülálló, összetett, kiscsoportos tréningsorozatáról van szó.

A szombati képzési napokon kötetlen kerekasztal formában dolgozzuk fel az aktuális témákat. A modulok egymásra épülnek, mindegyik témakör kapcsolatban van egymással, így teszik ki a teljes képet.

A képzés végére a résztvevők nem csak hasznos tudással, de rengeteg kellemes pozitív élménnyel, és új barátokkal is gazdagodnak.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” bg_position=”left top” bg_repeat=”no-repeat” text_color=”dark” text_align=”left” bottom_padding=”50″][vc_column width=”1/1″][divider line_type=”Full Width Line” custom_height=”35″][vc_column_text]

A különböző témák során a következő kérdésekre

alkotunk közösen válaszokat:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][image_with_animation image_url=”3395″ alignment=”center” animation=”Fade In” img_link_target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Önismeret

 • Milyen személyiségtípussal rendelkezek, milyen erősségeim vannak, milyen emberekkel tudok jól együtt dolgozni, milyen élethelyzetek hasznosak számomra?

 • Hogyan ismerem fel a különböző személyiségtípusú embereket, hogyan tudom őket kezelni, és hogyan tudom magamat megértetni velük?

 • Miért viselkednek egyes emberek néha teljesen irracionálisan, miért nem vagyok képes bizonyos embereket megérteni, vagy miért nem tudnak engem ők megérteni?

Bővebb ismertető[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][image_with_animation image_url=”3393″ alignment=”center” animation=”Fade In” img_link_target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Kommunikáció

 • Hogyan kommunikálok én, miért kommunikálok így, milyen előnyeim-hátrányaim származnak ebből, mit jelent ez a különböző társas kapcsolatokban?

 • Hogyan tudok a hétköznapi különböző nehéz szituációkban hatásosan érdeket érvényesíteni, hogyan tudom a rólam kialakult véleményt megváltoztatni?

 • Hogyan tudok a másikra figyelni, miközben önmagamat is kifejem, az értő figyelmet hogyan lehet gyakorolni?

Bővebb ismertető[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][image_with_animation image_url=”3396″ alignment=”center” animation=”Fade In” img_link_target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Pénzügy

 • Mit jelentenek az életünkben előforduló pénzügyi kifejezések, mi rejlik a reklámok mögött, hogyan is működik a hitelezés, milyen legendák és téves információk keringenek a mindennapokban, hogyan lehet egyszerűen kiigazodni a bonyolult pénzügyi hírekben?

 • Mit jelent a pénzügyi tervezés, miért éri meg ez nekem, hogyan működik ez a gyakorlatban, hogyan tudok árcédulát tenni az álmaim mellé?

 • Hogyan lesz nyugdíjam, ki fog rólam gondoskodni öreg koromra, mit kell tennem már ma, hogy biztosítani tudjam a jövőmet?

Bővebb ismertető[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][image_with_animation image_url=”3394″ alignment=”center” animation=”Fade In” img_link_target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Munka világa

 • Hogyan kell önéletrajzot, motivációs levelet írni, hogyan kell felkészülni egy telefonos, személyes, skype interjúra? Milyen tévhitek vannak az álláskereséssel kapcsolatban, mi az, amire muszáj és mi az, amire jó, ha figyelek?

 • Hol szeretném magamat látni 10-15 év múlva, mire van szükség ennek eléréséhez, milyen iskolára, szakmai tapasztalatra, egyéb képzésre és trainingre van hozzá szükségem?

 • Milyen szakma illik leginkább az én igényeimhez, mire van kereslet a munkaerőpiacon, hogyan tudom az igényeimet és a személyiségemet leginkább összhangba hozni?

Bővebb ismertető[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][image_with_animation image_url=”3392″ alignment=”center” animation=”Fade In” img_link_target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Életmód

 • Mi az egészség szerepe az életemben, mi a különbség a káros-semleges-egészséges ételek között, hogyan hat a mozgás, illetve a hiányának milyen szerepe van az életünkben?

 • Milyen függőséget okozó élelmiszerek vannak, ezeket hogyan lehet hatásosan kezelni, milyen betegségeket tudok megelőzni helyes táplálkozással?

 • Hogy tudok tudatosan, de hétköznapban is megvalósíthatóan egészségesen táplálkozni, hogyan tudom a saját igényeimnek megtalálni a legmegfelelőbb ételeket?

Bővebb ismertető[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text el_class=”jelentkezz”]

Jelentkezz most!

Jelentkezem[/vc_column_text][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]