Menü Bezárás

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][image_with_animation image_url=”2743″ animation=”Fade In” img_link_target=”_self” delay=”5″]

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Választandó tréning (kötelező)

  ÖnismeretKommunikációPénzügyMunka világaÉletmód

  [/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Áprilisban új, FELNŐTTEKNEK szóló tréningünk indul!

  Az elmúlt évben számtalan munkaerőpiaci szereplővel, az állásbörzéken munkakeresőkkel, illetve szülőkkel és pedagógusokkal kerültünk kapcsolatba. A velük folytatott beszélgetések egyértelműen azt mutatták, pályaválasztási nehézségekkel nem csak a fiatalok küzdenek!

  Sokan még a harmincas éveik közepe táján is keresik azt a hivatást, ami sikereket, lelkesedést, folyamatos fejlődési lehetőséget, mindeközben pedig anyagi biztonságot is nyújthatna számukra.

  Az Élet Akadémia ezért áprilisban új, felnőtteknek szóló képzést indít!
  A képzés öt alapmodulja egyenként is elvégezhető, illetve kiegészítő panelek választhatóak hozzá.

  Modulok:
  • Önismeret
  • Kommunikáció
  • Pénzügyi ismeretek
  • Munka világa
  • Egészséges életmód

  Hisszük és valljuk, hogy megfelelő önismeret nélkül elindulni sem érdemes. Amíg nem tudjuk milyen a belső lényünk, a lelkivilágunk, hol vannak a gyenge és az erős pontjaink, azzal sem lehetünk tisztában, hogy mire is van valójában szükségünk, mi okozhatna hosszú távon megelégedést és boldogságot számunkra.

  A kommunikációs modul továbbvezet a külső és belső közlések felé, önmagunk prezentálása/kifejezése, a munkahelyi társas viszonyok megfelelő kezelése irányába.

  A pénzügyi tréning rámutat, hogy igényeink kielégítéséhez, vágyott életformánk és anyagi helyzetünk eléréséhez milyen modellekben gondolkozhatunk, milyen távon és milyen eredménnyel.

  A munka világa panel a munkaerőpiac jelenlegi folyamataira építve vezeti végig a résztvevőt az önéletrajz-írás és az interjúhelyzetek feldolgozásán keresztül a sikeres álláspályázatig.

  Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a lelki-szellemi harmónia mellett, a testi jólét sem elhanyagolható, hiszen lehet bármilyen álommunkánk, ha mindennapjainkat szervi bajok, stresszből fakadó testi elváltozások keserítik. Az egészséges táplálkozás és úgy általában a megfelelő életmód adja a folyamatos háttértámogatást szervezetünk működésének, visszahat lelki egyensúlyunkra és nagy mértékben befolyásolja hatékonyságunkat.

  A panelek egymásba kapcsolva, illetve kétnapos önálló tréningek keretében indulnak![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]